less is more and simple is great



Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικος Καθρέφτης "ντυμένος" με χαρτοπετσέτα

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει παράδοση να κάνουμε χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τους μαθητές μου. Φέτος είπα  να ξεφύγουμε λίγο από τα κεριά κι έτσι σκέφτηκα... τι άλλο; Μα φυσικά τα καθρεφτάκια ΙΚΕΑ που είναι ιδανικά για διακόσμηση και οικονομικά. Έφτιαξα ήδη το δικό μου με χαρτοπετσέτα για να πάρουν μια ιδέα, και για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσε περισσότερο απ' ότι φανταζόμουν! Ελπίζω να αρέσει και στα ζουζούνια μου, που είναι χμ... λίγο περίεργα -με την καλή πάντα έννοια- λόγω εφηβείας! Σ' αυτές τις φωτογραφίες βλέπετε τις δημιουργίες μας από προηγούμενα χρόνια. Πραγματικοί καλλιτέχνες τα καμάρια μου, δε νομίζετε;;;

8 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΣΕΝΑ
    ΚΑΙ ΤΑ ΄΄ΠΑΙΔΙΑ΄΄ ΣΟΥ!!!!
    ΠΑΝΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eιναι οτι πιο ιδανικο μπορει να σου συμβει σε ενα σχολειο...να εχεις μια δασκαλα που σε μαθαινει την χαρα της δημιουργιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχα όλα, αλλά ο καθρέφτης κλέβει την παράσταση!
    Χαρά στα παιδιά που έχουν τέτοια δασκάλα!
    Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να είστε καλά, κορίτσια, η αλήθεια είναι πως το διασκεδάζω όσο και τα παιδιά. Διδάσκω Γερμανικά κι όπως ίσως θα ξέρετε, οι Γερμανοί ασχολούνται ιδιαίτερα με τις κατασκευές κι όχι μόνο την περίοδο των γιορτών. Εκτός από χειροτεχνίες, φτιάχνουμε λίγες μέρες πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων και παραδοσιακά γερμανικά βουτήματα τα οποία απολαμβάνουμε όλοι μαζί την τελευταία μέρα των μαθημάτων.
    Any ideas Betty???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η παροιμία λέει "με ότι δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις".Επόμενο είναι λοιπόν οι ζουζούνες σου να φτιάχνουν κομψοτεχνήματα.Μπράβο και σ'εσένα και σ' αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο καθρέφτης είναι ωραίος, αλλά και όλα τα υπόλοιπα που φτιάξατε!! Τα κεριά και τα κηροπήγια δε, πολύ ωραία ιδέα και για δώρο!!! Μπράβο σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με τα παιδιά προσπαθώ να κάνω εύκολες σχετικά κατασκευές, γιατί δεν είναι όλα εξοικειωμένα με τα διάφορα υλικά και τις τεχνικές, αλλά μου κάνει πάντα εντύπωση η διάθεσή τους να δημιουργήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή